• Dobro upravljanje ruralnim pejazažom - razmena iskustava, Banat, Rumunija

  06. 07. 2009. | Dobro upravljanje ruralnim pejzažom
  Od 25. juna do 3. jula 2009. godine u okviru programa "Održivi ruralni razvoj Banata - Dobro upravljanje ruralnim pejzažem", predstavnik Zelene mreže Vojvodine, Duško Medić, zajedno sa još sedam međunarodnih eksperata za ruralni razvoj boravio je u banatskoj mikroregiji Trajan Vuja u zapadnoj Rumuniji na studijskom obilasku koje je obuhvatilo sledeće lokalne zajednice mikroregije: Faget, Margina, Pietroasa, Dumbrava, Fardea, Tomesti, Luncani, Romanesti i Nadrag.
  [Još]

 • Dobro upravljanje ruralnim pejazažom - razmena iskustava

  27. 07. 2007. | Dobro upravljanje ruralnim pejzažom
  Zelena mreža Vojvodine je u saradnji sa neprofitnom organizacijom QLF iz Kanade i SAD organizovala studijski obilazak srednjeg Banata "Dobro upravljanje ruralnim pejažom - razmena iskustava" od 21 od 27. jula 2007. u kojem je pored članova ZMV učestvovalo 9 stručnjaka iz Velike Britanije, Češke, Slovačke, Rumunije i SAD. Međunarodni tim stručnjaka obišao je Potamišje, Carsku baru (Ramsarsko područje) i naselja Belo Blato, Botoš, Orlovat, Uzdin, Idvor, Kovačicu, Torak i Neuzinu. 
  [Još]

 • Učešće lokalne zajednice u planiranju u zaštićenim područjima

  03. 12. 2006. | Dobro upravljanje ruralnim pejzažom
  Trening su organizovale organizacije IUCN (Svetska unija za zaštitu prirode), Quebec-Labrador Fondacija (Atlanski centar za životnu sredinu) i Regionalni centar za životnu sredinu (REC), Kancelarija u Srbiji 
  [Još]


Prethodna strana: Batina Sledeća strana: Suza/Sokolavac/Mirkovac