Logo Zelena mreža Vojvodine
09/18/09

Poslednja Pijaca „Moj salaš“ 2009. godine


Poslednja Pijaca „Moj salaš“ u sezoni 2009 održana je, u četvrtak 17. septembra, na trgu ispred SPC Vojvodina kao i do sada od 14 do 20 časova. Ova Pijaca okupila je 20 organskih i tradicionalnih proizvođača iz svih delova Vojvodine. Pored toga, i ovog puta prezentovan je deo nezavisne kulturne i umetničke scene Art klinika, Kreativna radionica Bunker i Centar za nove medije_Kuda.org kao i izložba fotografija nastalih u umetničkim akcijama Slikanje u belom i Opcrtavanje protiv uroka na prethodne dve Pijace “Moj salaš” - 3. septembra i 20. avgusta.
Kategorija: Pijaca Moj salaš

U saradnji sa Udruženjem LEEI «Stari Begej-Carska bara» iz Zrenjanina organizavana je poseta Pijaci od strane zainteresovane školske dece iz tri osnovne škole iz Zrenjanina: OŠ “2. Oktobar”, OŠ “Sonja Marinković” i OŠ “Dositej Obradović”.

Četrdesetak učenika bioloških sekcija od petog do osmog razreda sa svojim nastavnicima upoznali su se sa proizvodima i proizvođačima Pijace. Proizvode su probali i naučili su više o raznim sortama povrća kao i o samoj organskoj prizvodnji.

Sledeća Pijaca “Moj salaš” održaće se naredne godine, o čemu ćemo vas obavestiti na vreme, a do tada svi zainteresovani za proizvode proizvođača Pijace “Moj salaš” mogu posetiti Prodavnicu “Moj salaš” koja se nalazi u Narodnog fronta 22 u Novom Sadu.

Proizvođači

Prodavnica

Via pacis Pannoniae

Autonomija.info

© Copyright 2002-2009 - Zelena Mreža Vojvodine