Pravna klinika za zaštitu životne sredine

2004-09-18 08:29:19 | Kategorija: PILI

U saradnji sa organizacijom PILI iz Njujorka Pravni fakultet u Novom Sadu na početku osnivanja Pravne klinike za zaštitu životne sredine

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu u organizaciji Pravnog fakulteta i PILI (Public Interest Law Initiative) iz Njujorka 16. i 17. septembra 2004. godine održana je radionica „Uspostavljanje pravne klinike za zaštitu životne sredine u Srbiji". Na radionici Zelena mreža Vojvodine predstavila je pravne probleme u oblasti zaštite životne sredine u Vojvodini, Slobodan Puzović, Pomoćnik pokrajiskog sekretarijata za zaštitu životne sredine i održivi razvoj govorio je o Zakonu o životnoj sredini i ekološkoj inspekciji dok su gosti profesor Ed Lloyd iz Kolumbija Univerziteta (Columbia University, School of Law), Lusine Hovhannisian, programski direktor PILI (Public Interest Law Initiative) iz Mađarske i Veronika Vlckova (Palacky University, Faculty of Law, Olomouc) govorili o iskustvima rada pravne klinike u Mađarskoj i Češkoj Republici. 

Drugog dana radionice raspravljao se o mogućim modelima rada pravne klinike na Pravnom fakultetu u Novom Sadu. Ispred fakulteta u razgovoru učestvovali su Dušan Nikolić, Dekan Pravnog fakulteta i Rodoljub Etinski, profesor međunarodnog prava Pravnog fakulteta. 


Sledeća strana: Vesti


DONATOR

EU

Vlada Autonomne Pokrajine Vojvodine podržava projekat PANNONIA ORGANICA

Vlada Autonomne Pokrajine Vojvodine podržava projekat PANNONIA ORGANICA

EDUECO
EDUECO

Akcioni plan za budućnost organske proizvodnje u EU


[ | 71 Kb | 2014-10-29 21:37:13]

Pannonia organica - edukacije i radionice projekta


[ | 2222 Kb | 2013-12-18 13:30:22]

Pannonia organica - promotivni flajer


[ | 2915 Kb | 2013-12-18 13:27:58]

PROIZVOĐAČI

Prodavci pijace Moj salaš

PRODAVNICA "MOJ SALAŠ"

Prodavnica