Logo Zelena mreža Vojvodine

Održiva poljoprivreda Održiva poljoprivreda

Prema mišljenju potrošača Pijace Moj salaš NAJ-TEZGA u periodu jun – jul pripala je porodici Vozar, organskim proizvođačima iz Kisača


U četvrtak, 15. jula od 14 do 20 časova na platou ispred Sportskog i poslovnog centra Vojvodine održana je poslednja Pijaca u prvom delu sezone 2010. godine.

Sledeća Pijaca održaće se u drugom delu sezone 2010. godine i to u četvrtak, 12. avgusta, a ostali datumi održavanja Pijace su: 19, 26. avgust; 02, 09, 16, 23. i 30. septembar.

Kategorija: Pijaca Moj salaš

Na Pijaci nastavljena je zajednička kampanja Zelene mreže Vojvodine, Nemačke organizacije za tehničku saradnju GTZ i Gradske uprave za privredu Novog Sada usmerena ka potrošačima o koristima organske poljoprivrede, pod sloganom „ORGANSKA POLJOPRIVREDA. DOBRA ZA TEBE, DOBRA ZA PRIRODU!".

Anketa koja je deo promo kampanje usmerene ka potrošačima, sprovedena je među posetiocima Pijace "Moj salaš" u prvom delu sezone 2010 u cilju aktivnog uključivanja potrošača u promociju organskih proizvoda. Na osnovu rezultata ankete na Pijaci u četvrtak dodeljena je diploma porodici Vozar, organskim proizvođačima iz Kisača za najatraktivnije uređenu tezgu i sa najkvalitetnijim proizvodima prema mišljenju potrošača.

Pijaca okuplja organske i tradicionalne poljoprivrednike iz Ljutova, Oroma, Ledinaca, Kikinde, Čeneja, Bačkog Gradišta, Sremskih Karlovaca, Novog Sada, Zrenjanina, Botoša, Sremske Kamenice, Kucure, Apatina, Budisave, Ade, Kisača i Temerina.



Vesti u ovoj sekciji

© Copyright 2002-2011 - Zelena Mreža Vojvodine