Logo Zelena mreža Vojvodine

Održiva poljoprivreda Održiva poljoprivreda

Poslednja Pijaca Moj salaš u 2008. godini


U četvrtak 18. sepembra 2008. godine od 14 do 20 časova na platou ispred SPC «VOJVODINA» u Novom Sadu održaće se poslednja Pijaca «Moj salaš» u 2008. godini. Nakon uspešnih pet sezona novosadske pijace od 2004. godine, sa ovom poslednjom, završava se šest sezona Pijace na kojoj se prodaju proizvodi iz tradicionalne poljoprivredne proizvodnje kao i proizvodi iz organske proizvodnje.
Kategorija: Pijaca Moj salaš

Kao i do sada ponuda Pijace obuhvatiće sveže povrće, voće, začinsko bilje i cveće koji su proizvodi poljoprivrednika i salašara opredeljenih za organsku proizvodnju i tradicionalnu poljoprivredu. Deo pijačne ponude, ali i ukras pijace su vezeni i tkani proizvodi i drugi ručni radovi žena Vojvodine, suveniri, rukotvorine, grnčarija i ostali upotrebni predmeti sa salaša i iz ruralnog života. Na pijaci je dozvoljena prodaja samo direktnim proizvođačima. 

Zelena mreža Vojvodine i proizvođači Pijace "Moj salaš" bezrezervno se pridružuju pokretu za prestanak upotrebe plastičnih kesa, i upotrebu, alternativnih torbi i kesa, napravljenih od recikliranog, prirodnih ili biorazgradivih materijala. 

Zelena mreža Vojvodine, tim povodom, na Pijaci "Moj salaš" ugostiće firmu PRO-BAG d.o.o. iz Subotice koja se bavi šivenjem ekoloških torbi, marama, nesesera, novčanika, promotivnih torbi, cegera, sport torbi, šešira, rančeva, putnih torbi, ruksaka, poslovnih torbi, konferencijskih torbi, lap top torbi, damskih torbi, jastuka, futrola za mobilne telefone, seminar torbi i ostalih proizvoda.  

Dođite i upoznajte se sa alternativom plastičnim kesama! 

 



Vesti u ovoj sekciji

© Copyright 2002-2011 - Zelena Mreža Vojvodine